Over ons

“Het lijkt zo logisch, maar je moet er maar opkomen! Zó efficiënt tot in de details, dat heb ik nooit eerder gezien.” De letterlijke woorden van een bezoeker. Stiekem zijn we daar best trots op, want als je elke dag ergens mee bezig bent, vergeet je soms dat het bijzonder is.

SCROLL

Slim installeren

Mensen en middelen zo efficiënt mogelijk inzetten. Met die overtuiging richtten we, Bert-Jan Winters en Huub van der Kamp, in 2017 KWP op. Daar gaan we blijkbaar best ver in. Je ziet het terug in hoe we ons bedrijf inrichten, in de vele prefabricages die klaarstaan, in de manier waarop we onze prefabricages klaarmaken en letterlijk elke stap documenteren en in hoe we het werk toegankelijk maken voor niet-installatietechnisch personeel.

Ook in hoe onze collega’s aan de slag gaan op locatie om de klus te klaren, in de stellages waar na elke werkdag de gereedschapskisten worden neergezet en worden aangevuld voor het volgende project, in de manier waarop we zoveel mogelijk spullen vervoeren binnen zo weinig mogelijk ruimte en in hoe we de tijd van ons personeel inplannen zodat ze dagelijks op tijd terug zijn. Ons motto is dan ook niet voor niets: Slim installeren. En onze overtuiging heeft ons gebracht waar we nu staan: plus 40 collega’s, ruim 35 klanten en dat in utiliteits-, hoog- en grondgebondenbouw.

Binnen KWP hanteren wij de volgende 6 kernwaarden:

1Behulpzaamheid

We kijken naar elkaar om, zijn collegiaal en helpen elkaar om onze dienstverlening continu te verbeteren.

2Eenvoud

De werkzaamheden zijn eenvoudig waardoor ons proces toegankelijk is.

3Mensgericht

We kijken naar ieders talenten om ervoor te zorgen dat iedereen een passende plek heeft binnen KWP.

4Efficiënt

We richten onze processen eenvoudig en voorspelbaar in. Hierbij werken we doelmatig aan verbeteringen.

5Kwaliteit

Door ons eenvoudige proces waarborgen wij de klanttevredenheid waardoor medewerkers trots zijn op wat er wordt gemaakt.

6Betrouwbaarheid

Afspraak is afspraak! Dat betekent dat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen in een veilige werksfeer.

IKEA-modellen voor de installatiebranche

We zijn trots op ons gemotiveerde team! Zowel op de technisch geschoolde mensen die volop meedenken over innovatieve oplossingen, als op de collega’s zonder installatietechnische achtergrond die ook aan het installeren zijn bij onze klanten.

Hoe dat kan? Door te focussen op prefabricage maken we het werk eenvoudig en de wereld van de installatietechniek voor velen toegankelijk. We ontwikkelen ‘ikea-modellen’ voor de installatiebranche. Door het zo plat mogelijk te slaan, maken we het voor iedereen toegankelijk. We ontwikkelden met elkaar de werkwijze en techniek waarmee we kennisdeling mogelijk maken voor al ons personeel en dat van onze toeleveranciers en afnemers. Dat geeft installateurs zelfvertrouwen en zekerheid, we weten kwaliteit te waarborgen en reduceren tegelijk de invloed van het personeelstekort in onze beroepsgroep.

We halen meer uit mensen door het werk zo eenvoudig mogelijk te maken. Door kennis van zoveel mogelijk mensen goed in te zetten. Zo maken we complex werk toegankelijk voor haast iedereen. En zo creëren we de beste producten en de meest tevreden klanten.