KWP voor aannemers

Zoekt u een eigentijdse installateur voor utiliteitsbouw, hoogbouw appartementen of grondgebonden woningbouw? Eén die uw project voorziet van hoogwaardige duurzame installaties? Dan zit u hier goed.
SCROLL

Stabiele samenwerking

We brengen zeer hoogwaardige duurzame installaties aan voor een betaalbare prijs. Dit doen we zowel grondgebonden als in hoogbouw. Het leren kennen en begrijpen van elkaars werkwijzen en processen vinden we een must voor een stabiele langdurige samenwerking. Daar investeren we dan ook flink in.

Doorgronden we het complete plaatje aan uw kant? Dan passen we daar de modellen/standaarden van onszelf op toe. Variërend van een fonteinaansluiting tot complete warmtepomp-opstellingen.

(button hieronder mag weg, wel tekst met: Lees hieronder verder)

Stabiele samenwerking

Een showroom vol prefab

We werken compleet met pre-fabricages. Dat biedt een enorm gemak. Onze showroom staat vol met alle installaties die we leveren. Hier kunt u exact zien hoe we de boel opleveren. Het maakt ook dat het aansluiten op locatie een stuk sneller gaat. Dat geeft zekerheid en vertrouwen, werkt snel en zo kunnen wij ons meer focussen op het inrichten en optimaliseren van het proces. Want kwaliteit en efficiency zijn kernwaarden van ons bedrijf.

Kennis en ervaring

We zijn een relatief jong bedrijf, maar onderschat onze kennis en ervaring niet! We mochten al veel mooie samenwerkingsverbanden aangaan. Met aanzienlijke aannemers en rechtstreeks voor opdrachtgevers en technische adviesbureaus. Zo realiseerden we al vele mooie en uitdagende projecten.

Een showroom vol prefab
Samenwerken?

Samenwerken?

Ook onder de indruk van onze efficiënte werkwijze? Toe aan tijdswinst en zekerheid? We spreken graag eens af om u meer te vertellen en te spreken over een succesvolle samenwerking. We horen graag van u!

Contact opnemen

Waarom samenwerken met KWP?

1Hoogwaardige duurzame installaties
2Zekerheid door inzicht vooraf
3Showroom vol prefabricages
4Efficiëncy voorop
5Offertes zonder meerprijs
6Slim installeren